Spullen inleveren


Onze kringloopwinkel kan alleen bestaan door de spullen die wij krijgen. Wilt u spullen bij ons inleveren dan kunt u dit, alleen tijdens de openingstijden, in de winkel doen.  Helaas moeten wij u melden dat we een aantal artikelen niet meer innemen.

Het gaat om:
Kleine (binnen) bloempotten
Video spelers en video banden
Kleerhangers
Grote bergmeubels / kasten
Bankstellen
Computers
Tijdschriften (ouder dan 2 jr)
Tv's (met grote achterkant)
Printers
Encyclopedie├źn
Matrassen met vlekken


Geen spullen die kapot zijn of incompleet. (moeten wij allemaal weer afvoeren)
Puzzels graag inleveren met puzzelstukjes in zak! (anders kunnen er stukjes uit de doos vallen en is de puzzel niet meer compleet. En niets is vervelender om aan het eind een stukje te moeten missen!!)
AUB Alles schoon aanleveren. (kost vrijwilligers heel veel tijd om spullen schoon te maken voor verkoop)

Zet u alstublieft geen spullen voor de deur als de winkel niet open is.


De spullen die daar neergezet worden, zijn meestal niet te verkopen. Brengt u het a.u.b. direct zelf naar het afvalbrengstation. Onze mannen vrijwilligers hebben al een druk programma op de dinsdagmiddag. Heeft u grotere spullen,  dan is er de mogelijkheid om deze op te laten halen op een, na overleg afgesproken tijdstip, op de dinsdagmiddag. (mannen beoordelen wel altijd eerst of het verkoopbaar is, anders nemen ze het niet mee) (Daar de winkel niet zo groot is, er momenteel geen meubelen verkocht worden, moeten we vaker zeggen dat we grotere meubelstukken niet op komen halen)  U kunt daarvoor contact opnemen met de voorzitter:Familie den Boer 0184-692728 of 06-20790099 (uw spullen worden dan, zo mogelijk, de eerstvolgende dinsdagmiddag opgehaald, op een (in overleg met u) afgesproken tijdstip!!)

P.s. fam. den Boer woont 12 km vanaf de winkel en kunnen dus geen informatie geven op vragen omtrent of iets wel of niet in de winkel te koop is!